Felfelé gyenge vagyok, lefelé meg gyáva

Itt futok

Sötét, mint az éjszaka

2013. szeptember 13. - RabiMiki

A fekete futópóló dögös! A fekete futópóló slankít! A fekete futópólóban úgy nézel ki, mint egy nindzsa!

A fekete futópólóban meghalsz.

Ha országúton futsz, főleg ha lakott területen kívül, akkor komoly eséllyel találkozol autókkal. Természetesen az út menetirány szerinti bal oldalán haladsz, így az életed nem csupán az autósok kezében van, de azért jobb félni, mint megijedni. Egy unalmas mellékúton, kilométerekre a legközelebbi településtől, igen könnyű kicsit elbambulni. Futónak és sofőrnek egyaránt. Ilyen szituban tanácsos minél jobban különbözni az aszfalttól.

Ha az erdőben futsz, akkor jobb ha tudod, hogy egy átlagos, félrészeg vadász belelő mindenbe, ami mozog. Legyen az akár a haverja a szomszédos magaslesről, akár egy szarvas, akár te, amint épp nindzsának öltözve osonsz a susnyásban. Bár a vadászatnak is megvannak a maga szabályai, de a gyakori (és gyakran halálos) vadászbalesetek azt mutatják, hogy többen érzik úgy, hogy ezek felesleges szabályok.

Külön bónusz, ha napsütésben futsz feketében. 

Este meg... nos, akkor teljesen mindegy, hogy hol vagy, ha feketében vagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://ittfutok.blog.hu/api/trackback/id/tr695510419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása