Felfelé gyenge vagyok, lefelé meg gyáva

Itt futok

Movescount Movie

2014. szeptember 27. - RabiMiki

Volt egy kis időm játszani a SUUNTO Movescount App filmkészítő funkciójával. Röviden - iszonyat potenciál van benne, bár jelenlegi formájában elég ügyetlenke. A lenti videó három aktivitásom (egy bringázás, egy futás, egy terepfutás) videóiból lett összefűzve.

Semmit nem lehet beállítani. Mindegyik videó 1 perc 11 másodperc hosszú, függetlenül a megtett távtól vagy a tevékenység időtartalmától. Arra sincs semmi ráhatásom, hogy mi jelenjen meg rajtuk. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy a terepfutás a legkevésbé támogatott mozgásforma. Az ilyen videókon nincsenek kilométer jelzések, és nem jelennek meg a csúcsértékek sem.

Nagyon tetszik az időjárás infó az elején, illetve az, hogy a Napot oda rajzolja, ahol kb. tényleg volt (lásd a második aktivitás végét).

Hatalmasat dobna a dolgon, ha a SUUNTO felturbózná kicsit ezt a funkciót néhány beállítási lehetőségekkel. A következő opciókra gondolnék nagy hírtelen:

  • Beállítható cím
  • Milyen adatok jelenjenek meg a film előtt (idő, hely, táv, tempó/sebesség, stb.)
  • Milyen adatok jelenjenek meg a videón (max HR helye, max. tempó helye, legmagasabb pont, stb.)
  • Szegmensek kiemelése kérésre (névvel, CR és PR adatokkal)
  • Fényképek beágyazása a megfelelő helyre (GPS koordináták EXIF-ből)
  • Állítható vertikális lépték a domborzat kiemelésére
  • Grafikonok megjelenítése a sarkokban (HR, szint, tempó, stb.)
  • Milyen adatok jelenjenek meg a videó után (max HR helye, max. tempó helye, legmagasabb pont, stb.)

Ezt mind meg lehetne oldani egy nagyon egyszerű felületen, és nem hiszem, hogy egy hónapnál tovább tartana összehozni. Légyszi, SUUNTO, légyszi...

A bejegyzés trackback címe:

https://ittfutok.blog.hu/api/trackback/id/tr896737557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása