Felfelé gyenge vagyok, lefelé meg gyáva

Itt futok

HR gondok

2015. február 10. - RabiMiki

Igen, megint. Az utóbbi két hosszabb futásom alkalmával lefagyott(?) a HR jel, és egy idő után szép "egyenes" trendet rögzített. Fogalmam sincs, hogy mitől van ez, de gyanúsan a legutóbbi Ambit3 firmware frissítés után jött elő.

flat01.JPG

flat02.JPG

Az óra kijelzőjén is ez a fix érték volt látható.

Más alkalmakkor, még ha az adott futás sokkal változatosabb is, minden rendben működik. Lásd a lenti résztávozást, amiben pedig van egészen gyors futás, de álldogálás is. Ki ért ezt...?

flat03.jpg

Ez a legutóbbi kép egyébként a Movescount-ról származik, mivel a Strava valami számomra érthetetlen okból kifolyólag kivágja az állásidőt a grafikonjaiból, így a résztávos edzés nem mutat ott túl jól.

Ha már láttatok ilyen kilaposodó HR jelet, jelezzétek! Köszi!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ittfutok.blog.hu/api/trackback/id/tr517157549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DosaAndras 2015.02.17. 07:26:37

Fura. Most a gyári pánttal használod?
Nem küldted el a suunto supportra? laikusként azt mondom, hogy az óra a ludas, ha az övvel elvesztené a kapcsolatot, akkor nem maradna fix érték...

RabiMiki · http://ittfutok.blog.hu 2015.02.17. 07:39:12

Nem a gyárival, hanem egy Polar H6 pántlikával tolom. Számomra ez valami kompatibilitási ügy lesz, amit a firmware update generált. Az az érdekes, hogy tök esetleges az egész. A vasárnapi lassú hosszúm alkalmával pl. tökéletesen működött.
süti beállítások módosítása