Felfelé gyenge vagyok, lefelé meg gyáva

Itt futok

INOV-8 MudClaw 265 - 700km után

2015. március 08. - RabiMiki

Vége a télnek, és vége a téli cipőmnek is. Az utolsó igazán havas futásom alkalmával végleg megadta magát a szélén végigfutó gumi erősítés. Ennek hiányában sajnos a cipő szó szerint lötyög a lábamon.

r0001882.JPG

Látszik, hogy van a talpon egy kis könnyítés, hogy könnyebben mozogjon benne a láb. Na, az enyém az pont nem ott hajlik, hanem kicsivel hátrébb. Talán ezért is tört el ilyen hamar. 

Érdekes módon a talp szinte alig kopott meg. Az is igaz persze, hogy ebben tényleg csak hóban és sárban futotam, az pedig talán nem koptat annyira, mint a keményebb felületek.

r0001884.JPG

r0001883.JPG

Azt hiszem, soha többet nem veszek ebből a típusból, és nem csak azért, mert hamar tönkrement. Sosem volt igazán kényelmes. Túl merev volt, mind alul, mind felül, ami miatt a hosszabb futásaim végére néha egészen megfájdult a lábfejem.

Úgy tűnik, hogy ez nem az én cipőm, ami nagy kár, mivel olyan szép amikor ha tiszta! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ittfutok.blog.hu/api/trackback/id/tr737251381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása