Felfelé gyenge vagyok, lefelé meg gyáva

Itt futok

Ilyen is van

2014. július 28. - RabiMiki

Utolsó Szufla előtti hosszabbacska futásomra indultam vasárnap délután. Egész hétvégén esett, de akkor pont nem. Mondjuk ez nem maradt túl sokáig így. Nagyjából tíz kilométert tehettem meg, mikor elkezdett szakadni az eső szép nagy kövér cseppekkel. Pár perccel később ráfordultam a Lovasberényt Csákvárral összekötő műútra és elindultam hazafelé. Ekkor már mindenem csurom vizes volt és az eső is egyre csak erősödött. Az út kerékvályúi már teljesen felteltek vízzel.

Ekkor elment mellettem egy autó, majd kicsivel előttem megállt. A sofőr lehúzta az ablakot és aggódó arccal megkérdezte, hogy elvigyen-e Csákvárig. Természetesen nem éltem a felkínált lehetőséggel, de valahogy mégis nagyon jól esett. Nem vagyok elragadtatva attól, ahogy mi emberek egymással bánunk, épp ezért nagyon örülök ha látom, hogy azért van ilyen is. Néha. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ittfutok.blog.hu/api/trackback/id/tr836550817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2014.07.28. 11:31:45

múlt kedden a Bükkben áztunk rommá (amig csak szemerkélt nem volt gond a fák között, de aztán kiértünk egy írtásra, derékig érő gaz lentről áztatott + elkezdett szakadni), ezért elkezdtünk stoppolni visszafele, 20 perc alatt vettek fel és elvittek félútig, gondolom mindenki féltette a hátsó ülés kárpitját, vagy nem voltunk túl bizalomgerjesztők a nordic botokkal... :)
szerinted elállt-e teljesen, mire visszaértünk a maradék 3 kirin?

RabiMiki · http://ittfutok.blog.hu 2014.07.30. 08:07:46

@rrroka: Az elmúlt hetekben én is toltam kétszer 25km-t a Bükkben, körönként 1300m szinttel. A sok eső miatt annyira megerősödött a növényzet, hogy az egyik alkalommal megcsípett egy csalán az arcomon.
süti beállítások módosítása