Felfelé gyenge vagyok, lefelé meg gyáva

Itt futok

Megfurcsult az órám!

2013. november 10. - RabiMiki

Tegnap délelőtt új egyéni rekordot futottam az egyik 19km-es terep körömön. 5:35-ös tempóval repesztettem, amivel kimondottan elégedett vagyok. Kár, hogy a szerencsétlen órám elkavart valamit, és nem tudta feltölteni a Garmin Connect-re. :(

Mosakodás után leültem a gép elé, bekapcsoltam az órámat, ami szokatlanul sokáig bootolt. Az áttöltés is csiga sebességgel ment, de hibaüzenetet nem kaptam, minden okénak tűnt. Csak valahogy nem jelent meg új aktivitás a Garmin Connect lapomon, és az óráról is eltűnt a mentett adat. Néztem természetesen a gépemen is, de legfrissebb FIT fájlt csütörtökön mentette el.

WTF?

Mindent újra telepítettem, nulláztam, reseteltem, stb. Próbaképp felvettem a reggeli bevásárlást. Működni látszik a cucc. Fél óra múlva indulok egy könnyű 20k-s futásra. Remélem ezzel már nem lesz gond.

A bejegyzés trackback címe:

https://ittfutok.blog.hu/api/trackback/id/tr735622855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izmi Tom 2013.11.10. 12:45:01

Nekem is volt ilyen 3 hettel ezelott. Rajtam is csak a reset segitett, de a nem feltoltott edzest megtalaltam a 'pending' konyvtarban a garmin folderen belul.
Ami viszont szivas, hogy az egyenre szabott kijelzobeallitasokon ujra vegig kellett mennem az oran belul.

RabiMiki · http://ittfutok.blog.hu 2013.11.10. 17:43:50

@Izmi Tom: Most úgy tűnik, hogy működik. Futás, bringa, minden átment rendben.

Az pedig tényleg agyhalál, hogy nem lehet valahogy számítógéppel konfigurálni...
süti beállítások módosítása