Felfelé gyenge vagyok, lefelé meg gyáva

Itt futok

Running Dynamics

2013. október 31. - RabiMiki

A tegnapi futásom után azt vettem észre, hogy a Garmin Connect oldalon a lépésszám görbém kicsit másképp néz ki, mint ahogy azt már megszoktam. A legnagyobb különbség, hogy a mért értékek dupláját jelzi ki. Mivel footpod csak az egyik lábamon van, így a mért érték természetesen a valós lépésszám fele volt. Eddig.

cadence.jpgNem kell többé fejben szorozni

Ezzel párhuzamosan a képernyő bal oldalán megjelenő infobox is átalakult kissé. Megjelent pl. az átlagos lépéshossz:

cadence2.jpgRuning Dynamics

Természetesen mindez a hamarosan megjelenő Forerunner 620-nak ágyaz meg, ami a szintén új HRM+ RUN mellpánttal (amely tartalmaz majd egy gyorsulásérzékelő szenzort is) használva egy kazalnyi egyéb paramétert mér majd. Lesz például függőleges pattogás hossza és talajfogás időtartama is. A kocka felem nagyon reméli, hogy a GARMIN nem felejti majd el ezeket a funkciókat a 910xt-be is beültetni, egy friss és ropogós firmware frissítés formájában.

Addig viszont esetleg újragondolhatnák az egyéb görbéiknél használt automatikus skálázás algoritmusát.

elevation1.jpgAutomatikus skálázás

elevation2.jpgKézi zoom. Hát nem dögösebb így?

A bejegyzés trackback címe:

https://ittfutok.blog.hu/api/trackback/id/tr115607425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása